Sunday, January 17, 2010

PENAPIS AIR & KRISTAL MINERAL DEWKEISTIMEWAAN PENAPIS AIR DEW


Katrij Dew bebas dari unsur-unsur penggunaan tulang haiwan, hanya menggunakan tempurung kelapa sebagai bahan gantian tulang haiwan.

Formula kandungan setiap katrij di dalam berbeza dan tiada syarikat lain yang boleh menciplak sukatan dan ukuran bahan tersebut dalam katrij. kajian hampir 7 tahun untuk menghasilkan penapis air Dew yang berkualiti.

Sesetengah penapis air di pasaran, tempoh hayat gantian katrij dalam 1 tahun mencapai sehingga RM300.00 hingga RM400.00 setahun dan melibatkan 2 atau 3 katrij dalam setahun, sedangkan Penapis Air Dew hanya memerlukan belanja RM98.00 untuk tempoh 1 tahun pertama. Harga katrij yang murah dan mampu dimiliki.

PH air yang hampir menyamai air Zam Zam.

Boleh membantu menyelesaikan pelbagai penyakit seperti sakit-sakit sendi, sel kanser, darah tinggi, kencing manis, batu karang, gout, membantu meneutralkan asid dalam badan dan sebagainya.

Penyelenggaraan yang mudah dan murah kerana tidak menggunakan elektrik.
Penapis Dew telah melalui ujian makmal Sirim.

Air Dew boleh diminum tanpa was-was dan boleh digunakan sebagai air penawar untuk tujuan perubatan.

KAJIAN MAJLIS AIR ANTARABANGSA

Kajian para saintis menyatakan pelbagai penyakit berpunca dari sel tubuh yang berasid dan ia terbentuk dari pemakanan seharian kita.

Mineral berakali yang terdapat didalam air minuman boleh membantu meneutralkan sisa buangan berasid sebagai pencegahan terhadap pelbagai penyakit seperti gout, kencing manis, sakit sendi dan sebagainya termasuk kanser.

Ini diakui oleh seorang doktor bernama Dr.Mona Harrison MD pengarah Majlis Air Antarabangsa mengatakan sel kanser mati dalam air beralkali, virus dan agen jangkitan lain tidak boleh hidup di persekitaran alkali dan air beralkali baik untuk insomnia dan Colic.

Sel yang sihat akan bersifat alkali dan sel yang rosak atau tidak sihat bersifat asid.

MENGAPA MEMILIH PRODUK PENAPIS AIR DEW

Ini diakui oleh seorang doktor bernama Dr.Mona Harrison MD pengarah Majlis Air Antarabangsa mengatakan sel kenser mati dalam air beralkali, virus dan agen jangkitan lain tidak boleh hidup di persekitaran alkali dan air beralkali baik untuk insomnia dan Colic. Sel yang sihat akan bersifat alkali dan sel yang rosak atau tidak sihat bersifat asid.

Apa yang menjadi masalah ialah harga tunai di pasaran Penapis Air terlalu tinggi sehingga mencapai RM2,000.00 harga tunai dan kos penyelengaraan yang mahal berbanding penapis Dew yang lebih murah dan berkualiti tinggi.

...Dew WATER berupaya memulihkan penyakit migrain, darah tinggi, kencing manis, gout, gastrik, buasir, batu karang, kanser payudara, kanser pangkal rahim, hepatitis A, hepatitis C, lelah, sakit urat, masalah mental, mengurangkan masalah syndrom down dan berbagai penyakit lagi...


[penapis+air.JPG]

4 comments:

 1. cam menarik jer nak beli...tp bajet xder lg la..
  nnt kalo saya nak, saya hello2 yer?
  tq 4 da info...

  ReplyDelete
 2. SATUKELUARGA SATU PENAPIS AIR

  Cari penapis air yang yakin halal kandungan
  katrijnya. Kita kuatir banyak katrij yang dimport dari china dan jepun untuk tujuan gantiannya.

  untuk makluman. Katrij sebenarnya
  banyak menggunakan sumber dari tulang haiwan. kalau tulang lembu xper la...takutnya nanti tulang muncung....pagi2 minum air....

  Alhamdulillah setelah 7 tahun kajian HPA kini mengeluarkan penapis air dew keluaran 100% muslim dan dijamin halal lagi baik. dapatkan selepas pelancarannya nanti.

  Ada >> kalu berkenan hello2 Insyaallah, boleh dapatkan dengan harga Ahli.

  ReplyDelete
 3. macam sama dengan Hijrah Water je http://www.hijrahwater.com/hijrahbioaura/

  ReplyDelete
 4. Fizikal dan rohani mmg sama cube harga yang berlainan..tujuan utama bersamam2-sama memasarkan produk Islam yang halal lagi baik.

  ReplyDelete